• Varukorgen är tom
  • TILL KASSAN
Missa inte nedan nyheter:
ALU-11 Staples 11/140 8 mm 5000
 
R311 Rapid Tacker Hammer Pro
 
R34 Rapid Stapling Gun Metal
 
Stapler TITAC T-37
 
Staples TITAC TU-7 Hard 2000
 
T-nails TITAC T-9 Hard 2500
 
Produkterna är antingen tillverkade eller designade av oss. Vi har kvalitetsgodkänt våra produkter genom tester och lång användning av oss och kunder som säkerställer en hög kvalitet.

Produkterna är proffsprodukter men lämpar sig mycket väl även för "gör det självare".

Sortimentet delas in i Manuella –och Luftdrivna Pneumatiska häftpistoler för vår TU - plastklammer och TITAC plaststift, flera av häftpistolerna tar även alu –och stålklammer

Häfthammare för vår TU - plastklammer och TITAC plaststift, flera av häfthammarna tar även alu –och stålklammer

Kabelpistoler för vår UTAC kabelklammer för högspänning och kabelklammer i metall för lågspänning

TU - plastklammer och TITAC plaststift som finns i olika kompositkvaliteter beroende på tillämpning och krav så finns det olika hårdheter, bredder och benlängder

Fördelarna med TU - plastklammer och TITAC stift i komposit material.

Helt Icke Metall
TITAC ® Nails och TU häftklammer är en sammansatt blandning av polymer och glasfiber. De är lämpliga för alla tillämpningar där metallfästelement inte kan användas.
 
Ingen korrosivt - rostar inte
TITAC ® Nails och TU häftklammer är inte mottagliga för korrosion och oxidation som angriper metall.
 
Behöves inte ta bort
TITAC ® Nails och TU häftklammer kan slipas och sågas utan verktyg skador, så du behöver inte byta slipband, blad och skadar inte såg, hyvlar eller slipar (gäller soft kvalitet). Fördelarna är också att det går att slipa på direkt och direkt övermålningsbar
 
Bondas som klister
På grund av friktion, TITAC ® Spik och TU häftklamrar smälta något vid införing in i substratet. Detta skapar en stark mekanisk bindning mellan fibrerna i substratet och fästdonet.
 
Mikrovågsugn Torkning
Till skillnad från metall, kan TITAC ® Nails och TU häftklamrar sättas i RF eller mikrovågsugn torkugnar utan överslag. Dessa fästen kan också tål temperaturer upp till 170 ° i flera timmar!
 
Väderbeständig
TITAC ® Nails och TU klammer är UV-resistent, och de är praktiskt taget opåverkad av klor, syror och lösningsmedel såsom bensin och olja.
 
Höghållfastighet
Draghållfastheten hos spikade trä anslutningar är ungefär lika så stor med TITAC® med T-stiftet och TU häftklamrar jämfört med vanlig metall. Den spikade anslutningen är faktiskt starkare och förblir tätt med tid och åldrande.

Andra fördelar
• icke elektriskt ledande
• icke magnetiskt
• möjligt att få kompositmaterialet infärgat t.ex. svart, röd eller vilken färg som önskas
• vid destruktion lätt att demontera eller förbränna

Förbehåll: Texterna kan innehålla tekniska oriktigheter, eventuella stavfel kan förekomma, och färgerna på produktbilderna kan avvika något från den verkliga produkten.